Održana edukacijska vježba za doktore medicine te medicinske sestre i tehničare

U sklopu projekta Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine u Valpovu je od 18. do 21. rujna 2021. održana vježba edukacijskog programa EP2 za doktore medicine te medicinske sestre i tehničare.
Pod vodstvom Branke Bardak, dr. med. i tima nacionalnih instruktora, ukupno 30 polaznika iz zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Sisačko-moslavačke, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije unaprijedili su teorijska znanja te usavršili vještine neophodne za kvalitetno pružanje hitne medicinske skrbi.
Projekt Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Hrvatski zavod za hitnu medicinu s ciljem održavanja i usavršavanja znanja i vještina radnika u djelatnosti hitne medicine te ujedno unapređenja zdravstvene zaštite u Republici Hrvatskoj i poboljšanja pristupa visokokvalitetnim zdravstvenim uslugama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.
 
Podijeli: