Održana edukacija za medicinske dispečere

U okviru projekta Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine u Našicama je od 9. do 12. siječnja 2023. održana vježba edukacijskog programa EP1 za medicinske dispečere.

Edukacijski program vodio je Stjepan Petričević, mag. med. techn. s timom nacionalnih instruktora te je 24 polaznika iz zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske, Brodsko-posavske, Međimurske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije uspješno završilo edukaciju koja osigurava ujednačenu metodologiju prijema hitnog medicinskog poziva u svim hrvatskim županijama.

Projekt Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Hrvatski zavod za hitnu medicinu s ciljem održavanja i usavršavanja znanja i vještina radnika u djelatnosti hitne medicine te ujedno unapređenja zdravstvene zaštite u Republici Hrvatskoj i poboljšanja pristupa visokokvalitetnim zdravstvenim uslugama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.
 
Podijeli: