Održana edukacijska vježba za doktore i medicinske sestre i tehničare

U Našicama je od 9. do 12. prosinca 2022. u sklopu projekta Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine održana vježba edukacijskog programa E2 za doktore te medicinske sestre i tehničare.

Vježbu koja je okupila 30 polaznika iz Bjelovarsko-bilogorske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije proveli su nacionalni instruktori na čelu s voditeljicom Brankom Bardak, dr. med. Uz teorijska znanja, polaznici su na vježbi usvojili niz vještina neophodnih za kvalitetno pružanje hitne medicinske skrbi zahvaljujući modelima za vježbanje kliničkih vještina koji omogućuju simulaciju brojnih scenarija iz hitnjačke svakodnevice.

Projekt Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Hrvatski zavod za hitnu medicinu s ciljem održavanja i usavršavanja znanja i vještina radnika u djelatnosti hitne medicine te ujedno unapređenja zdravstvene zaštite u Republici Hrvatskoj i poboljšanja pristupa visokokvalitetnim zdravstvenim uslugama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.
 

 

Podijeli: