Održana edukacijska vježba za doktore i medicinske sestre i tehničare

Vježba edukacijskog programa EP2 za doktore te medicinske sestre i tehničare održana je u Đakovu od 25. do 28. studenoga 2022. u sklopu projekta Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine.

Pod vodstvom Adisa Keranović, dr. med. i tima nacionalnih instruktora, ukupno 30 polaznika iz zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Sisačko-moslavačke, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije unaprijedilo je teorijska znanja i vještine neophodne za kvalitetno pružanje hitne medicinske skrbi. Na modelima za vježbanje kliničkih vještina, nabavljenih isključivo za ovaj projekt, polaznici su usvojili vještine koje će im omogućiti bolju učinkovitost u situacijama kada je ugrožen život pojedinca ili zajednice.

Projekt Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Hrvatski zavod za hitnu medicinu s ciljem održavanja i usavršavanja znanja i vještina radnika u djelatnosti hitne medicine te ujedno unapređenja zdravstvene zaštite u Republici Hrvatskoj i poboljšanja pristupa visokokvalitetnim zdravstvenim uslugama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.
 
Podijeli: