Održana edukacija za vozače

Vozači iz zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Sisačko-moslavačke, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije uspješno su završili vježbu edukacijskog programa EP3 pod vodstvom Branke Bardak, dr. med. i tima nacionalnih instruktora.

Vježba je u okviru projekta Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine održana od 17. do 18. lipnja 2022. u Valpovu, a uz teorijska znanja, polaznici su na vježbi usvojili niz vještina neophodnih za kvalitetno pružanje hitne medicinske skrbi u izvanbolničkom timu hitne medicinske službe.

Projekt Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Hrvatski zavod za hitnu medicinu s ciljem održavanja i usavršavanja znanja i vještina radnika u djelatnosti hitne medicine te ujedno unapređenja zdravstvene zaštite u Republici Hrvatskoj i poboljšanja pristupa visokokvalitetnim zdravstvenim uslugama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.
 
Podijeli: