Objavljen treći broj časopisa Hitna medicinska služba

Iz tiska je upravo izašao treći broj časopisa Hitna medicinska služba koji donosi pregršt novosti i zanimljivih tema iz područja hitne medicine. U ovom broju pročitajte kako je Krizni Stožer Ministarstva zdravlja osigurao zdravstvenu zaštitu stanovništva i spriječio pojavu epidemije zaraznih bolesti na poplavom ugroženim područjima u županjskoj Posavini.

Iz razgovora s glavnom mentoricom i predstojnicom Klinike za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje Kliničke bolnice „Sveti Duh“ doc. dr. sc. Višnjom Nesek Adam, prim. dr. med. i njezinom specijalizanticom Darinkom Tunjić Pejak, dr. med. doznajte sve što vas je zanimalo o specijalizaciji iz hitne medicine. Upoznajte liječnika i biokemičara Muhammada Zeitseva bin Azmana, porijeklom iz Malezije, koji se zaposlio u Zavodu za hitnu medicinu Sisačko-moslavačke županije te pročitajte kako su se djelatnici Nacionalnog parka Paklenica snašli na edukaciji Osnovne mjere održavanja života uz upotrebu automatskog vanjskog defibrilatora.

Nadamo se će vam teme obrađene u trećem broju časopisa Hitna medicinska služba biti zanimljive. Ovim putem vas pozivamo da sudjelujete u izradi časopisa te da svojim stručnim prilozima i zanimljivostima iz prakse sadržajno obogatite sljedeća izdanja.

Hrvatski zavod za hitnu medicinu dostavit će, tijekom sljedećeg tjedna, časopis svim županijskim zavodima za hitnu medicinu te bolničkim centrima za hitnu medicinu. Podsjećamo da časopis možete preuzeti i u PDF formatu ovdje.

Podijeli: