Medicinske sestre i tehničari OHBP-a usvojili nova znanja

U okviru projekta Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine u Crikvenici je od 23. do 26. lipnja 2020. održana vježba edukacijskog programa EP5 za medicinske sestre i tehničare koji rade u objedinjenim hitnim bolničkim prijemima (OHBP).

Pod vodstvom Katje Kudrne Prašek, dr. med., tim nacionalnih instruktora je praktičnim radom i simulacijom stvarnih situacija i stanja upoznao polaznike s novim znanjima i vještinama s kojima se oni susreću na svojim radnim mjestima. Edukacija je okupila 30 polaznika iz općih bolnica Bjelovar, Ogulin, Sisak, Varaždin, Zabok i Zadar te iz Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

Projekt Kontinuirano stručno osposobljavanje radnika u djelatnosti hitne medicine sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda, a provodi ga Hrvatski zavod za hitnu medicinu s ciljem održavanja i usavršavanja znanja i vještina radnika u djelatnosti hitne medicine te ujedno unapređenja zdravstvene zaštite u Republici Hrvatskoj i poboljšanja pristupa visokokvalitetnim zdravstvenim uslugama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.
 

 

Podijeli: