OHBP Karlovac obilježio devetu godišnjicu rada

Objedinjeni hitni bolnički prijem (OHBP) Opće bolnice Karlovac danas je obilježio devetu godišnjicu rada, a tim povodom ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu prim. mr. Maja Grba-Bujević, dr. med. uputila je djelatnicima karlovačkog OHBP-a čestitku te im zahvalila na predanom i profesionalnom radu.

"Sa suvremenom opremom i hitnim pacijentom u središtu interesa svih specijalista i dijagnostike u bolnici, ali i zahvaljujući iznimno stručnom i educiranom kadru, OHBP Karlovac osigurava visok standard i kvalitetnije zbrinjavanje pacijenata", istaknula je primarijus Grba-Bujević.

Djelatnike karlovačkog OHBP-a danas je posjetila županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin sa suradnicima te im zahvalila na svakodnevnom zbrinjavanju ozlijeđenih i bolesnih hitnih pacijenata.

OHBP Opće bolnice Karlovac izgrađen je u sklopu Projekta unaprjeđenja hitne medicinske službe i investicijskog planiranja u zdravstvu koji je, uz pomoć zajma Svjetske banke, provelo Ministarstvo zdravstva. Odjel je jedinstveno ulazno mjesto u bolnici za prijem, obradu i zbrinjavanje pacijenata s hitnim stanjima 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Sastoje se od ulaza za vozila hitne službe, trijaže, laboratorija, reanimacijske i operacijske sale te prostora za smještaj i nadzor akutnih pacijenata.

Podijeli: