Objavljen deveti broj časopisa Hitna medicinska služba

U izdanju Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu upravo je objavljen deveti broj časopisa Hitna medicinska služba koji donosi rekapitulaciju događanja s područja hitne medicine u posljednjih šest mjeseci. Dok je tiskano izdanje na putu do svojih čitatelja u županijskim zavodima za hitnu medicinu te objedinjenim hitnim bolničkim prijemima, časopis u elektroničkom obliku možete preuzeti i pročitati ovdje.

Središnja tema ovog broja je komunikacija u zdravstvu putem digitalnih kanala, odnosno digitalizacija zdravstva kao ključno rješenje za osiguranje održivog zdravstvenog sustava kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. U novom izdanju časopisa Hitna medicinska služba donosimo razgovor s novopečenom specijalizanticom hitne medicine Ninom Lovrić, dr. med. te otkrivamo kako su zmije osvojile srce voditelja ispostave Supetar Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije Tihomira Eterovića, dr. med.

U ostatku časopisa pročitajte i intervju s izvršnim predsjednikom Hrvatskog Crvenog križa Robertom Marktom, dipl. oec. te s pročelnicom Odjela sestrinstva na Hrvatskom katoličkom sveučilištu doc. dr. sc. Martom Čivljak, dr. med., ali i brojne druge članke vezane uz rad hitne medicinske službe.

Nadamo se će teme obrađene u devetom broju časopisa Hitna medicinska služba pobuditi vaše zanimanje. Također, još jednom vas pozivamo da nam se pridružite u izradi časopisa. Svoje priče, kritike ili prijedloge slobodno pošaljite na e-mail: hms@hzhm.hr.

 
Podijeli: