Humanitarni turnir za dječaka koji boluje od tumora

Zavod za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije u subotu, 16. svibnja 2015., organizira humanitarni malonogometni turnir za trogodišnjeg dječaka Noaha Pihira iz Daruvara koji boluje od zloćudnog tumora središnjeg živčanog sustava. Noah se liječi u Klinici za dječje bolesti Zagreb, a troškovi puta i sama terapija vrlo su skupi te se obitelj Pihira našla u teškoj financijskoj situaciji. Stoga će se u subotu u 13 sati na starom rukometnom igralištu u Bjelovaru održati humanitarni turnir gdje će nastupiti 12 malonogometnih ekipa od kojih će svaka uplatiti 1.000 kuna za pomoć obitelji oboljelog dječaka Noaha. Inače, otac trogodišnjeg dječaka medicinski je tehničar u Zavodu za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije, a njegove kolege ovom humanitarnom akcijom žele pružiti podršku Noahu i cijeloj obitelji Pihira u borbi protiv tumora.

Uz malonogometne ekipe, na turniru će nastupiti male mažoretkinje Daruvara i dječaci Nogometnog kluba Bjelovar-Mladost Ždralovi, dok će veterani Hrvatskog nogometnog saveza odigrati revijalnu utakmicu s bjelovarskim legendama u 19:30 sati.

Svi su pozvani da podrže ovu humanitarnu akciju dolaskom na turnir i/ili donacijom na račun otvoren kod Zagrebačke banke: IBAN: HR7523600003242597373.

Ovdje možete pronaći poziv Zavoda za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije na humanitarni malonogometni turnir.

 

Podijeli: