Održana Platforma anesteziologa

Anesteziolozi svih bolnica u Hrvatskoj koji liječe bolesnike s koronavirusom okupili su se danas na Platformi anesteziologa koju je vodio pročelnik Zavoda za intenzivnu medicinu i neuroinfektologiju Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" doc. dr. sc. Marko Kutleša, dr. med.

Platforma je liječnicima poslužila za raspravu o aktualnim načinima liječenja pacijenta s teškim respiratornim infekcijama koje uzrokuje novi koronavirus, a doc. dr. sc. Marko Kutleša, dr. med. sa svojim je kolegama podijelio sveobuhvatan terapijski postupak koji provode eminentni stručnjaci u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".

Platforma anesteziologa održana je u organizaciji Službe za telemedicinu HZHM-a koja je prethodno telemedicinski povezala sve bolničke COVID-19 odjele. Zahvaljujući modernom videokonferencijskom sustavu HZHM-a danas zdravstveni djelatnici mogu izravnije surađivati i razmjenjivati stručna znanja i iskustva što pridonosi njihovom kvalitetnijem odgovoru na aktualnu pandemiju bolesti COVID-19.

Podijeli: