Održan Kongres Udruge poslodavaca u zdravstvu

Na 118. kongresu Udruge poslodavaca u zdravstvu Healthcare reunion 2016. - Analiza financijskog poslovanja zdravstvenog sustava 2015.-2016., organizacijske specifičnosti provođenja zdravstvene zaštite te međunarodna iskustva koji se od 5. do 7. svibnja 2016. godine održao u Opatiji aktivno su sudjelovali ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu prim. mr. Maja Grba-Bujević, dr. med. i ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije Branko Godić, dipl. oec.

Primarius Grba-Bujević na Kongresu je održala predavanje o sinergiji unutar zdravstvenog sustava u skrbi za hitnog pacijenta, dok je ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije govorio o održivosti kontinuiteta poslovanja zavoda za hitnu medicinu na području RH uz prilagodbu uvjetima tržišta i zakonskim okvirima.

Kongres je okupio značajne sudionike iz sustava zdravstva u Hrvatskoj. Kako doznajemo, organizatori su značajno proširili dosadašnji koncept s ciljem pružanja što sadržajnijeg i kvalitetnijeg programa. Osim poslovnih i organizacijskih tema, dio predavanja bio je posvećen tekućoj stručnoj problematici bolničke zdravstvene zaštite, vanbolničke zdravstvene zaštite te ostalim sudionicima zdravstvenog sustava.

 

Podijeli: