Obilježena 10. obljetnica rada Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije

Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije je u petak, 13. siječnja 2023., u Koprivnici obilježio i proslavio deset godina uspješnog rada, a prigodnoj svečanosti pridružili su se ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu (HZHM) prim. mr. Maja Grba-Bujević, dr. med. i njezin zamjenik Damir Važanić, mag. med. techn., župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i brojni drugi uzvanici.

Jubilarnu obljetnicu svim djelatnicima koprivničko-križevačkog Zavoda za hitnu medicinu čestitala je ravnateljica HZHM-a te im zahvalila na profesionalnom i odgovornom radu. Dodala je i kako od svog osnutka, iz godine u godinu, Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije kontinuirano unapređuje kvalitetu hitne medicinske skrbi na ovom području i to ulaganjem u edukaciju svojih djelatnika, ali i planskom nabavom suvremene medicinske opreme u suradnji sa Županijom. "Koprivničko-križevačka županija ima iznimno kvalitetno organiziranu hitnu službu koja može biti brend na državnoj razini", zaključila je primarijus Grba-Bujević.

"Zavod je naša najmlađa zdravstvena ustanova koja je u ovih deset godina pokazala velik napredak na svom razvojnom putu, što nas čini ponosnima, a na svima nama je da kroz suradnju još više optimiziramo njegovo djelovanje", rekao je tom prigodom župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren te zahvalio djelatnicima Zavoda na svemu što čine kao dio cjelovitog sustava koji brine o zdravlju stanovnika tog područja. Unatoč tome što su najmlađa županijska zdravstvena ustanova, ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije Zlatica Kučko Gudelj istaknula je da su odlično organizirani te da profesionalno i kvalitetno obavljaju iznimno zahtjevan i odgovoran posao.

Podijeli: