2. Regionalni sastanak zavoda za hitnu medicinu

U organizaciji Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu i Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije u utorak, 26. veljače 2013., u Slavonskom Brodu će se održati 2. Regionalni sastanak zavoda za hitnu medicinu koji će okupiti ravnatelje, njihove zamjenike i pomoćnike, medicinske voditelje, pravnike i zainteresirane zdravstvene djelatnike Zavoda za hitnu medicinu Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije.

Ovim putem Vas pozivamo da medijski popratite najavljeni događaj i pridružite nam se na otvorenju u utorak u 16 sati u Zavodu za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, Augusta Cesarca 71, u Slavonskom Brodu.

Uspješnom reorganizacijom hitna medicinska služba više nije u granicama gradova i općina, ona ih nadilazi te postaje jedinstvena na području cijele županije. Daljnji korak ka unaprjeđenju zbrinjavanja hitnih pacijenta jest bliska suradnja i otvoreni dijalog županija u regiji kako bi se pacijentima pružila što kvalitetnija hitna medicinska usluga.

Na tom tragu 2. Regionalni sastanak zavoda za hitnu medicinu će se, kao i prvi održan u Bjelovaru krajem prošle godine, baviti medicinskom dokumentacijom u djelatnosti izvanbolničke hitne medicinske službe i njenim pravnim aspektima. Okupljene će s temom pobliže upoznati predavači- zamjenica ravnateljice Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu dr. sc. Ingrid Bošan Kilibarda, dr.med., viši stručni savjetnik za pravne poslove Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Vedran Drljača, dipl. iur. te ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije Jasminka Begić, dipl. iur.

Podijeli: